Öka värdet och skydda ditt hus och få ökad trivsel på köpet

Öka värdet och skydda ditt hus och få ökad trivsel på köpet

Allt inom tak- & fasadtvätt i Jönköping län

Vi på Creativ lokalvård i Jönköping har förutsättningarna att utföra taktvätt, fasadtvätt och/eller behandling på mängder av ytor till lägre priser. Vi är glada att kunna erbjuda allt från kostnadseffektiv specialutrustning till en mindre taktvättar.  

 

Taktvätt och fasadtvätt till ett lägre pris

Vi på Creativ är ett städföretag med specialutrustning vilken kan användas upp till 20 meters höjd utan inhyrning av lift. Tack vare den flexibilitet vår utrustning medför kan vi tvätta tak och fasader till lägre kostnader för våra kunder.

 

Vi tvättar tegeltak, murar, gångplattor och mycket mer

Samtliga ytor med lämpliga material kan genomgå behandling eller tvättning. Dessutom erbjuder vi tak- och fasadbehandling med kem, med regelbundna behandlingar får tillväxten av mossa, alger eller annan tillväxt inte fäste och taket bibehåller den fräscha ytan.

 

Beställ en tak- och fasadtvätt för att återfå den forna glansen på alla typer av byggnader; villa, stuga, kontor, lägenhetskomplex med mera.

 

Exempel på ytor vi kan behandla och tvätta:

  • Hängrännor
  • Murar
  • Gångplattor
  • Verandor
  • Tegeltak
  • Fasader av sten, trä, betong med flera

 

Inga uppdrag kring fasad- och taktvätt är för stora eller för små

Uppdrag vi tar emot kring tak- och fasadtvätt kan skilja från himmel till jord. Ytor liksom förutsättningar inom tvätt är brett, därav finns vi endast ett samtal bort för frågor.

 

Oberoende hur stort eller litet uppdrag våra kunder är i behov av genomförs samtliga arbeten på ett professionellt sätt med ett oklanderligt resultat.

 

Varmt välkommen att kontakta oss på Creativ lokalvård för frågor eller prisförslag.

Kontakta oss för ett prisförslag