Dags för en enklare vardag? kontakta oss för en prisuppgift

Dags för en enklare vardag? kontakta oss för en prisuppgift

Fönsterputsning i Jönköping

Vi på Creativ lokalvård erbjuder professionell fönsterputsning i Jönköping med omnejd. Med stor kunskap tillsammans med specialutrustning kan vi putsa och tvätta alla typer av fönster. Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller funderingar kring våra tjänster.

 

Anlita ett professionellt städföretag för fönsterputsningen

Fördelarna med att anlita av fönsterputsare är flera.

  • Spara tid och energi
  • Få bästa tänkbara rengöring
  • Tillgång till specialutrustning

 

Putsning av specialfönster utan problem

Fönster med unik arkitektur är vanligt på såväl nya som äldre byggnader. Villor, lägenheter, kontor eller sommarstugor kan alla ha fönster med utmanande konstruktion. Tack vare vår gedigna erfarenhet är speciella fönster inte något problem för oss.

 

Hyr ingen sky-lift för fönsterputsningen, vi har specialutrustning!

Svåråtkomliga fönsterrutor på bland annat sjukhem, kontor, hotell, lägenheter eller andra typer av byggnader är inte en ovanlighet. De högsittande fönsterna innebär vanligtvis inhyrning av lift. Men för att spara både tid och pengar, kontakta oss i stället. Vi kan disponera specialutrustning med möjlighet att nå fönster ända upp till 20 meters höjd utan sky-lift.

 

Vi är Creativ lokalvård i Jönköping och vi räds inga putsuppdrag

Höga som låga, stora som små. Vi välkomnar precis alla uppdrag kring fönsterputsningar. Vår ambition är att alltid utföra exemplarisk fönsterputsning, oavsett vilken utmaning vi tar oss an.

 

Se bättre ut, med oss på Creativ lokalvård!

 

 

Kontakta oss för ett prisförslag